МИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ временно не работи функцията, която ви дава възможност ВИЕ да споделяте видеоклипове при нас от You Tube! Веднага щом регулираме проблема ще ви уведомим.Благодарим ви за разбирането! споделяне на връзка
Featured

Нашата История - 2.епизод Bg.subs - Bizim Hikaye.nu6i

6,616 Прегледи
Published

Нашата история епизод 2 бг.субс     С участието на: Хазал Кая и Бурак Дениз

    ВНИМАНИЕ:На първо натискане ИЗЧАКВАМЕ плеара да презареди страницата.След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!Плеара понякога отваря видеото бавно,НЕ ГО ПРЕКЪСВАЙТЕ,КАТО НАТИСКАТЕ МНОГОКРАТНО,така само го блокирвате и ще трябва да презаредите страницата!

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com

Категория
СЕРИАЛИ - SERIALS Турски сериали - Turkish serial Нашата история - Bizim Hikaye
Етикети
нашата история, епизод 2, бг.субс, турски, сериал, нашата, история, сезон 1, еп.2, бг.суб, Турция, nashata istoriya, epizod 2, bg.subs, turski, serial, nashata istoriq, sezon 1, ep.2, bg.sub, nashata istoria, na6ata, istoriya, istoriq, istoria, Bizim Hikaye, turkish, drama x, Bizim Hikaye 2017, dizi, online, nu6i
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
 • Диана Banned

  Нищо не се получава, всичко пробвахме.

 • Admin (nu6i) Banned

  До колкото разбирам от снимката имаш Уиндоус 7,браузер Хром на български език?
  Трябва да върнем Хром в първоначалните ти настройки.Нещо или си свалила без да искаш или няма значение какво точно,важното е че не можеш да гледаш

 • Admin (nu6i) Banned

  Да си обновиш браузера можеш ли?

 • Admin (nu6i) Banned

  В Браузера е причината.При мен излиза същото съобщение на браузер Опера и Хром (те на практика работят по един и същи начин),като отида в Мозила работи нормално.Това на настолния комп.На лаптопа всичките ми браузери работят нормално.Ще ти пиша пак.Трябва да се консултирам!

 • Диана Banned

  Нищо не се промени с обновяването на плеъра.

 • Admin (nu6i) Banned

  Я пробвай,ако можеш да обновиш Adobe Flash Player.Ако пак не тръгва,ще ти пиша пак или през ноща или утре.Тъй като не съм аз човека занимаващ се с техническата част!

 • Диана Banned

  Тръгна и с двата плеъра, като с 2 е по-гладко, но работят.

 • Admin (nu6i) Banned

  Момент да погледна във фейсбук,че не видях първото ти съобщение!

 • Admin (nu6i) Banned

  нещо за от рода vpn adblock.Влез в категория Бодрумска приказка има два епизода 8,на два различни плеара.Я пробвай дали ще ти отворят?

 • Диана Banned

  Мога да стоя в сайта, колкото си искам, но когато започна да натискам върху плеъра излиза съобщението за блокър и не стартира серията.

 • Диана Banned

  На фейсбук ще Ви изпратя снимка на екрана, защото не виждам такива икони.

 • Admin (nu6i) Banned

  Диана,ако причината да НЕ можеш да гледаш в сайта е AdBlock,то около 20 секунди след като отвориш сайта се отваря страница,която заема целият екран и ,ако не премахнеш AdBlock,не можеш изобщо да стигнеш до сайта.Съобщението си стои там и не те допуска до сайта.Такъв ли е твоят случей?Ти задържаш ли се в сайта.Можеш ли да си стоиш примерно 20 минути вътре без да гледаш нищо.Ако можеш причината не е AdBlock.А ако те изхвърля на 20 секунда както казах по рано,то тогава трябва да го премахнем.Обикновенно AdBlock,представлява малка червена икона с надпис АВР(възможно е да е червена икона с бяла ръчичка ) и е разположена горе в дясно на екрана ти,на нивото на линка на страницата която си отворила.Трябва да има и други икони там (примерно катинарче,сърце,стрелка на долу и други).Ти търсиш АВР червена.Натискаш върху иконата.Изкарва няколко надписа един под друг.На единият от тях пише да премахна AdBlock за този сайт,или да премахна AdBlock за nu6i-bg-net.com.Натискаш там и готово.Възможно е надписа да е на английски език Disable on nu6i-bg-net.com или Disable on this site.Виж какво ще направиш с тези инструкции и пиши пак!

 • Диана Banned

  Не мога да го оправя, нужна ми е помощ.

 • Admin (nu6i) Banned

  Диана ,разреши ли си проблема или е нужна намесата ни?!

 • Диана Banned

  Здравейте,
  и аз не мога да гледам сериите. Прерових целия компютър за AdBlock, инсталирах други браузъри, но не става. Непрекъснато излиза това съобщение. Може ли да дадете информация за това, как се маха този блокър? Благодаря предварително...Толкова време гледам филмите във Вашия сайт и сега нищо не отваря. Благодаря предварително.

 • Admin (nu6i) Banned

  adriana - За да гледаш в сайта не ти е нужна регистрация.Добре си направила,че си се регистрирала,но се гледа и без регистрация.Кажи сега какъв ти е проблема?Сайта си работи нормално.Ще те питам първо нещо?След като отвориш сайта,след около 30 секунди виждаш ли едно съобщение,което казва,че ако имате AdBlock,трябва да се премахе.Ако имаш такаво нещо е задължително да го премахнеш за да гледаш в сайта.Ще ти обясня и как се маха,ако потвърдиш тази причина.Ако не е това обаче.Пробвай пак да отвориш някое видео.Бавно и внимателно натискаш веднъж върху плеара,изчакваш,затваряш отворилата се реклама от х,натискаш пак бавно без да бързаш,затваряш рекламата и така 3,4 пъти докато преминеш през рекламите и стигнеш до видеото.В случей ,че не ти се получава,презареди страницата,излез от всички прозорци и рестартирай браузера.

 • adriana Banned

  ne mi otvarq nishto v tozi sait napravih si i registraciq no ne stava

 • Admin (nu6i) Banned

  90 % от турски сериали излизат по един епизод на седмица!

 • Петя Banned

  Моля изпратете ми съобщение да ли ще пускате нови епизоди утре :cry::cry::cry:

 • Петя Banned

  Моля моля качвайте този филм по често обожавам го много ми харесва
  Качвайте всеки ден моля ви от сърце филмът много ми харесва ще се радвам ако го качвайте всеки ден моля ви много ми е тъжно ако него гледам :cry::sob: и също yeni gelin
  много ми харесват тези два филма моля пускайте нови серии утре ако ги пуснете много ще се радвам да ги видя моля вижте моето съобщение моля :sob::cold_sweat::cry:

BGtop