nu6i-Bg-Net.com - Нови Филми и Сериали Онлайн ! NEW Movies,Series
МИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ временно не работи функцията, която ви дава възможност ВИЕ да споделяте видеоклипове при нас от You Tube! Веднага щом регулираме проблема ще ви уведомим.Благодарим ви за разбирането! споделяне на връзка

Сега и Завинаги Сезон 1 Еп.19 (Bg.audio Asla Vazgeçmem).nu6i

Featured

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Описание

      Сега и Завинаги - Нови Филми и Сериали Онлайн !

 ВНИМАНИЕ:На първо натискане ИЗЧАКВАМЕ плеара да презареди страницата.След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!Плеара понякога отваря видеото бавно,НЕ ГО ПРЕКЪСВАЙТЕ,КАТО НАТИСКАТЕ МНОГОКРАТНО,така само го блокирвате и ще трябва да презаредите страницата!

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

  • Admin (nu6i) Banned Добавено M. Todorova Точно за този сайт става въпрос на първо място и после за други.Естествено,че ще ни подмине като малка гара като всички сериали при него вървят на съобщение 24 часа по-рано,преди да са пуснати където и да е.Всеки божи ден на всеки клип,този сайт прави от 5000 до 10000 гледания ,преди да има там видеоклип.Гугъл не вижда имали или няма клип там,вижда че има голямо движение и изтласква сайта напред.Това нещо като започне да се случва ежедневно,сайта заема трайно първи позиции.И естествено тези които пускат ,когато му е времето си стоят отзад,защото другият вече има 10 000 гледания.Уцели точно в десятката ,като става въпрос за измамнически сайт.Пък ти си го гледай.Съвсем скоро.Всички вие ще отваряте да гледате клипове и ще четете съобщения с дата за излъчване.Не ми се влиза в подробности да обяснявам на всеки по отделно как работят сайтовете,Търсачките и тн.т.Щом Вие M. Todorova като потрибител сте доволна от това,че някой сайт ви подвежда като обяви ,че ще гледате епизод ,а в место това намирате съобщение с дата на излъчване на даденият епизод,аз наистина нямам какво да добавя.Щом Ти потребителя си доволен от това,аз какво против да имам.Тъкмо напротив,щом ви е хубаво всички така ще правим,че да са ни равни позициите при старта.Хубав ден!
  • M. Todorova Banned Добавено Здравейте, благодарим за показваните, благодарение на Вас епизоди! Потребителите няма как да знаят кои сайтове лъжат, докато не направят първи опит. Все пак има друг сайт, който Ви изпреварва вече - качва преди Вас и не е измамнически noviseriali, а Вие загубихте трафик. Поздрави!
BGtop
RSS