BGtop

Сега и Завинаги Сезон 1 Еп.20 (Bg.audio Asla Vazgeçmem).nu6i

10,367 Прегледи
Published

      Сега и Завинаги - Нови Филми и Сериали Онлайн !

 ВНИМАНИЕ:На първо натискане ИЗЧАКВАМЕ плеара да презареди страницата.След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!Плеара понякога отваря видеото бавно,НЕ ГО ПРЕКЪСВАЙТЕ,КАТО НАТИСКАТЕ МНОГОКРАТНО,така само го блокирвате и ще трябва да презаредите страницата!

Категория
СЕРИАЛИ - SERIALS Турски сериали - Turkish serial Сега и Завинаги - Asla Vazgeçmem
Етикети
сега, завинаги, сезон 1, епизод 20, бг.аудио, турски, сериал, сега и завинаги еп.20, Турция, филм, asla, vazgecmem, season 1, ep.20, turski, serial, sega, zavinagi sezon 1, epizod 20, bg.audio, никога няма да се откажа S01E20, nu6i
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
 • Мария Цонева Banned

  Г-жо Тодорова,неямам намерение да влизам в ролята на адвокат на админите.Вие съвсем точно сте визирали сайта,който в продължение на много време/може би от самото създаване/лъже потребителите с този трик и трупа парички за сметка на измамените.Именно Novi seriali ,с порочната си практика предизвикват към такива действия.Това е вид война,на война всички средства са позволени.

 • Admin (nu6i) Banned

  Епизода днес не беше качен на време,това е единственото нещо за което сайта може да поднесе своето извинение на потребителите.Всичко останало,което се изписа по отношение на епизода ,просто ще се направя,че не съм прочела.На мене ми е по-болно от на вас,че се стигна до тук.Всеки да си прави каквото си иска,да си пиши съощения вместо епизоди и тн.т.Най-много на света мразя да искам да гледам нещо и да попадам на съобщение.Вече една година точно отлагам да практикуваме така в нашият сайт,като искренно се надявах хората да се усетят и да престанат да посещават подвеждащите ги сайтове.Чакането ми се оказа на пълно безсмислено.Явно на хората им харесва да ги лъжат.Вие сега коментирате тук и говорите това,онова имате право знам,но статистиките говорят друго.На грозното не е хубаво да се подражава,но в случея хубавото е неуценено за сметка на грозното.Разбирате ли,че при употребата на лъжа нашите позиции като сайтове не са равни!Друго нямам какво да кажа,освен,че ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВАМ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ДА ДАВАТ ЛИНКОВЕ ИЛИ ДА ПРЕПОРЪЧВАТ ДРУГИ САЙТОВЕ В КОМЕНТАРИ.ПРИ НАРУШЕНИЕ,ПОТРЕБИТЕЛЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ОТ САЙТА.ПРИ 3 НАРУШЕНИЯ ОБЩО ЗА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ,КОМЕНТАРИТЕ В САЙТА ЩЕ БЪДАТ ЗАКЛЮЧЕНИ.Ще ви се наложи наистина да кажете нещо важно и няма да можете.Заради трима,всички ще го отнесат.Но то се знае още от преди,че покрай сухото и мокрото гори!

 • Rosa Banned

  Хмм странно, с такова поведение как може да очаквате после да имате посещаемост.. Дори да има проблем и то съществен с качването на епизода, можехте най малкото да направите ъпдейт и да споделите това с всички, които стоят и чакат с нетърпение да гледат сериала, който им е станал любим.. не зная дали за вас е важно, но така може би ще изгоните повечето си потребители! Простете, но това наистина е мое лично мнение!
  Мисля, че съм права!

 • ivelina hovanesqn Banned

  добър вечер кога ще пуснете епизода ? много потребители чакат да гледат епизода !!!!

 • Indiq Banned

  Zashto ne puskate seriite na filma ot 9.30 do sega minaha ve4e 1 cas zashto samo mamite horata shto za saitove pravite kato nesi odarjata na dumata

 • M. Todorova Banned

  Зрителите искат да гледат следващите епизоди и ги търсят в Интернет, без да очакват измамни линкове само с текст за предстоящо излъчване. Ще бъдете най-надежден и посещаван сайт, ако качвате с преднина следващите епизоди, всеки ще идва пак да гледа новите епизоди при Вас, разбира се. Докъде ще Ви доведе подражанието на измамниците?!

 • mariana Banned

  След като имате готовност, защо не качите епизода, дори и следващите. За да Ви търсят потребителите значи Ви обичат и разчитат на Вас да задоволите интереса, който имат към филма. Според мен не подражавайте на пошлото. Явно и Вие се възмущавате на безумието, да заблудиш почитателите, че като кликнат някъде ще видят заветния епизод, а се оказва глупав текст.Помислете и не подражавайте на грозното ,моля Ви. мен

 • M. Todorova Banned

  Ако бяхте показали еп. 20 и/или 21 в събота и неделя, сега Вашият свален 21 или 22 щеше да се гледа и да имате най-много зрители заради преднината. Все пак noviseriali по-рано от Вас показаха 19-ти еп. С уважение и благодарности!