BGtop

Вади ножовете 2 (2022) BG / Онлайн Филми

1,338 Прегледи
Published

Вади ножовете 2 (2022) Бг.субтитри        Онлайн Филм (bg.sub.)        трейлър  Вади ножовете 2 целия филм бг. суб.

Vadi nozhovete 2 (2022) bg.sub. online film             

Вади ножовете 2 (филм  2022) САЩ          Комедия, Криминален, Драма          времетраене: 141 минути   

Сценарист: Райън Джонсън        Режисьор: Райън Джонсън      Премиера: 10 септ. 2022

Актьори: Даниел Крейг, Едуард Нортън, Итън Хоук, Кейт Хъдсън, Катрин Хан, Джесика Хенуик, Джанел Моне, Дейв Батиста, Лесли Одъм Дж., Маделин Клайн и други. 

Сюжет/резюме: Беноа Блан е професионален детектив, специализиран в най-заплетените престъпления. Околните го виждат като човек, който може да се справи с всеки проблем за нула време и няма такъв престъпник на света, който да го надхитри. Детективът обаче не подозира, че един ден ще му се наложи да се заеме със задача, която да го накара да се усъмни в собствения си професионализъм. Всичко започва в деня, когато Беноа пристига на гости на известния бизнесмен Майлс Брон, който живее на един от гръцките острови. Тук героят се натъква на други богаташи, подготвящи се за незабравимо парти. Но радостта внезапно е помрачена от брутално убийство, което принуждава детектива да се впусне в едно от най-странните разследвания в кариерата си. Кой от гостите се е осмелил да предприеме такава ужасна постъпка и кой няма нищо общо с това?

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com        

Категория
Американски филми - American movies ФИЛМИ ОНЛАЙН / Filmi Online
Етикети
вади ножовете 2 бг.субтитри, вади ножовете 2 онлайн, вади ножовете 2 бг.субс., вади ножовете 2 филм бг суб., вади ножовете 2 премиера българия, вади ножовете 2 трейлър, вади вади ножовете 2 (2022) бг.суб, vadi nozhovete 2 bg.sub, vadi nojovete 2 film, vadi nozhovete 2 (2022), vadi nojovete 2 bg.subs., vadi nozhovete 2 online
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.