BGtop

Татковци епизод 89 Сезон 2 (2022)

8,463 Прегледи
Published

Татковци епизод 89 bTV  Български сериали  Татковци еп.89 Сезон 2 (2022)  Онлайн сериал Tatkovci epizod 89 bg.audio

  сериен филм  ТВ сериал, Ситком aдаптация на „Dear Daddies“(2013)

Актьори: Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев, Жаклин Георгиева, Силви Дагърр, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Кейт Никълъс, Филип Николов, Стефани Ивайло, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев, Ая Алексиев, Кристина Верославова, Албена Павлова, Иван Панайотов, Глория Петкова, Йоана Цекова и със специалното участие на Васил Банов.

Сценарист: Христина Апостолова, Елена Еремова, Дилян Павлов       Режисьор: Павел Г. Веснаков             

Сезон: епизод: 89  x 45 мин.        Канал / Мрежа  bTV  

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com  

Категория
Татковци - Сезон 2 Български сериали - Онлайн СЕРИАЛИ ОНЛАЙН / Seriali online
Етикети
татковци сезон 2 епизод 89, български сериал, сериал онлайн, татковци епизод 89, сериен филм, татковци бтв, татковци епизод 89 бг.аудио, татковци сезон 2, еп.89, tatkovci sezon 2 epizod 89, serial, tatkovtsi epizod 89 bg.audio, bg.serial, tatkovci epizod 89 btv, tatkovtsi sezon 2, film, online, сериал 2022
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
 • Admin (nu6i) Banned

  ivailo днес е 14.07 и часът е 21 и 20, ако ти се гледал някъде епизод 89, аз ще изляза и ще лая с кучетата. Никой не те задължава да гледаш тук, гледай където ти е удобно, но да казваш, че епизода вече си го гледал, това е лудост!!! И за твое удовлетворение, часът вече го няма. Лека вечер.

 • Gledaiseriali Banned

  Много ви напече слънцето.....

 • ivailo Banned

  Научи какво значи думата ориентировачен. :D Като напишеш ориентировачен час каквто и да е в случая 23 и дата и го качиш след 2 дена това не е никакъв ориентир. Ако не можеш да ги качваш не ги качвай и не се занимавай с глупости. Ако ще ги качваш и можеш пиши реални дати и часове дори да е 2 дена след излъчването на епизода го напиши да е вярно. Ако закъснееш с 1 или 2 часа от часа който си казал не е проблем ама аз колкото и пъти да влезна тук никога не е качено на датата която пише и си намерих друг сайт от който да ги гледам . И проверявам тука дали са качени и ги няма ххаха . Така че не номожеш да ги качваш три категирията и готово . :)

 • Admin (nu6i) Banned

  Нормално или не, епизода го няма. По програма така, дефакто не точно. Не искате да разберете, че датата и часът са ориентировачни, не са с точност. След като не разбирате, най ми е лесно да ги няма. Останете си всички на абсолютно сляпо, аз проблем нямам!

 • Доника Banned

  ,,Епизода ще излезе на 13.07.2022г. Към 23ч." В момвнта е 14.07. 1:16ч. Това е нормално