BGtop

Father of the Bride | Бащата на булката (2022) | Онлайн Филми |

1,130 Прегледи
Published

Бащата на булката (2022) бг.субтитри    Онлайн Филм (bg.sub)    трейлър  Бащата на булката целия филм бг. суб.

  Father of the Bride - bg.sub. film - Bashtata na bulkata 2022 online

Бащата на булката (филм, 2022) САЩ  Драма, Комедия, Романтичен  времетраене: 118 мин. Премиера: 16 06 2022 

Сценарист: Мат Лопес -  по едноименен роман на Едуард Стрийтър    Режисьор: Гари Алазраки 

Актьори: Анди Гарсия, Глория Естефан, Адриа Архона, Исабела Мерсе, Диего Бонета, Марта Веласко, Рубен Рабаса, Ана Фебрега, Клоу Финеман, Енрике Мурсано и други.

Сюжет / резюме: Били (Анди Гарсия) и Ингрид (Глория Естефан) са изненадани, когато голямата им дъщеря София (Адриа Архона) се прибира вкъщи в Маями. Още по-голяма изненада е, че пристига с годеника си Адан (Диего Бонета) и обявява решението им да се оженят възможно най-скоро и да се преместят да живеят в Мексико. Новината идва в момент, в който Били и София са събрали смелост да споделят на децата си, че искат да се разделят, но в името на щастието на София, преценяват да отложат обявяването на решението си и да изиграят влюбена двойка в полза на семейството.

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com        

Категория
Американски филми - American movies ФИЛМИ ОНЛАЙН / Filmi Online
Етикети
бащата на булката бг.субтитри, бащата на булката онлайн, бащата на булката бг.суб, бащата на булката американски филм, бащата на булката целия филм бг субтитри, бащата на булката 2022 онлайн, бащата на булката премиера българия, бащата на булката трейлър, бащата на булката (2022) бг.суб, bashtata na bulkata bg.sub, bashtata na bulkata film, bashtata na bulkata 2022, bashtata na bulkata bg.subs., bashtata na bulkata online, bashtata na bulkata bg.sub. online
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.