BGtop

Любов на друг език (Bg.audio - Başka Dilde Aşk 2009).nu6i

3,734 Прегледи
Published

Турски филм  Любов на друг език бг.аудио   Онлайн филми - 2009, Турция  Любов на друг език филм бг.суб

turski film Baska Dilde Ask bg.audio online    Драма, Романтичен           

Актьори: Мерт Фърат, Саадет Аксой, Тургрул Тюлек, Емре Карайел, Лале Мансур, Мурат Окай, Тимур Аджар, Шебнем Кьостем, Метин Джошкун и др.

Сюжет / резюме: Животът на  Онур (Мерт Фърат) се променя, след като се запознава със Зейнеп (Саадет Аксой) на партито за рождения ден на един от съотборниците му по гребане. След като през цялото време не си говорят в препълнения с хора шумен бар, в края на вечерта Зейнеп разбира, че Онур е глухоням. Но този факт не я отблъсква. Намирайки се в труден период от живота си, тя е привлечена от този непознат за нея свят. Когато научава за изневерите на баща си, Зейнеп напуска семейството си. След като сменя няколко работи, тя започва работа в един колцентър, но не е доволна от тежките условия на труд и парите, които получава. Разговаряйки по цял ден с хора, които не познава, тя се надява да е щастлива с Онур, с когото се разбират без да говорят. Тази тяхна връзка ще бъде изпитание и за двамата.

Турски Филми Онлайн и Турски Сериали Онлайн гледаме на  www.nu6i-bg-net.com

Категория
Турски Филми - Turski filmi ФИЛМИ ОНЛАЙН / Filmi Online
Етикети
любов на друг език бг.аудио, любов на друг език филм, любов на друг език турски филм, любов на друг език онлайн, любов на друг език (2009), любов на друг език бг.субтитри, lubov na drug ezik, bg.audio, lyubov na drug ezik, film, baska dilde ask, turski film, Başka Dilde Aşk, 2009, online, любов, глухоням, колцентър
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.