BGtop

Мошеникът от Тиндър (2022) BG / Онлайн Филми

1,464 Прегледи
Published

Тидър измамникът (2022) Бг.субтитри  Онлайн Филм (bg.sub.)  трейлър  Мошеникът от Тиндър целия филм бг. суб.

Moshenikat ot Tinder (2022) bg.sub. online         

Мошеникът от Тиндър (филм  2022) Великобритания     Документален, Криминален      времетраене: 114 мин.  

Сценарист и режисьор: Фелисити Морис       Премиера: Маркъс Милър      Дистрибутор: Netflix

Актьори: Саймън Левиев, Сесили Фьелхой, Пернила Сьохолм, Айлийн Шарлот, Ерленд Офте Арнтсен, Натали Ремо Хансен, Кристофър Кумар

Сюжет/резюме: Той е наследник на милиарди, ръководи компания за диаманти и е готов да сподели охолния си начин на живот, включващ първокласни вечери и полети с частен самолет, с жената, която спечели сърцето му. Накратко, той е живото превъплъщение на принца от приказките в пълния пакет - с външен вид, солидна банкова сметка и обещания за розово бъдеще. В това описание обаче има една уловка и тя е, че нищо от написаното в профила на Саймън не е истина. В действителност той е измамник, който циркулира из Tinder пространството, заблуждава жените, че е богат, и след това ги манипулира да му дават заеми от стотици хиляди долари, които никога не връща. Лентата събира разказите на три жени, които след връзката си със Саймън Левиев остават с големи разочарования и дългове по кредитни карти.

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com        

Категория
Документални филми - Documentaries Други филми - Other movies ФИЛМИ ОНЛАЙН / Filmi Online
Етикети
мошеникът от тиндър бг.субтитри, мошеникът от тиндър онлайн, мошеникът от тиндър бг.субс., мошеникът от тиндър филм бг суб., мошеникът от тиндър премиера българия, мошеникът от тиндър трейлър, мошеникът от тиндър (2022) бг.суб, тиндър измамникът бг.субтитри, тиндър измамникът онлайн, тиндър измамникът филм, moshenikat ot tinder bg.sub, moshenikat ot tinder film, tinder izmamnikat bg sub, moshenikat ot tinder (2022), moshenikat ot tinder bg.subs., tinder izmamnikat online, tinder izmamnikat film bg.sub.
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.