BGtop

The Addams Family | Семейство Адамс (2019) | Онлайн Филми |

74 Прегледи
Published

Семейство Адамс (2019) Бг.аудио    Онлайн Анимационни Филми (Bg.audio)   Семейство Адамс целия филм бг.аудио

Semeistvo Adams bg.audio film / The Addams Family 2019 online    Филми Онлайн         

Семейство Адамс (филм, 2019) Канада, САЩ       Анимация, Комедия, Семеен        Времетраене: 87 минути

В ролите: Клоуи Грейс Морец, Шарлийз Терон, Оскар Айзък, Елси Фишър, Алисън Джани, Бет Мидлър, Фин Улфхард, Ник Крол, Конрад Върнън и др.

Семейство Адамс ни припомня любимите герои и ни запознава с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята. Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… До сега! Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като й се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

 

Категория
Американски филми - American movies Други филми - Other movies ФИЛМИ ОНЛАЙН АНИМАЦИЯ+Детски Игрални- ANIMATION
Етикети
семейство адамс, 2019, бг.аудио, анимационен, филм, семейство адамс (2019), анимация, детски, филми бг.аудио, semeistvo adams, semejstvo adams, bg.audio, the addams family (2019), film, the addams family, movie, online, nu6i
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.