BGtop

The Lost City | Изгубеният град (2022) | Онлайн

161 Прегледи
Published

Изгубеният град (2022) бг.субтитри      Онлайн Филм (bg.sub) - 2022    трейлър  Изгубеният град целия филм бг. суб.

     The Lost City - bg.sub. film free - Izgubeniqt grad 2022 online

Изгубеният град (филм, 2022) САЩ          Екшън, Комедия, Приключенски          времетраене: 112 мин.  

Сценарист: Орън Узиел, Дейна Фокс    Режисьор: Арън Ний, Адам Ний      Премиера: 25 март 2022 г

Актьори: Чанинг Тейтъм, Сандра Бълок, Даниел Радклиф, Брад Пит, Оскар Нунез, Пати Харисън, Давайн Джой Рандолф, Боуен Йънг и други.

Сюжет / резюме: Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Чанинг Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш. Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман. Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите и да намери древното съкровище преди да е изгубено завинаги.

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com        

Категория
Американски филми - American movies ФИЛМИ ОНЛАЙН
Етикети
изгубеният град бг.субтитри, изгубеният град онлайн, изгубеният град бг.суб, изгубеният град американски филм, град онлайн, изгубеният град целия филм бг субтитри, изгубеният град 2022 онлайн, изгубеният град премиера българия, изгубеният град трейлър, изгубеният град 2022 бг.суб, izgubeniqt grad bg.sub, izgubeniqt grad bg.subs, izgubeniyat grad 2022 bg.sub, izgubeniyat grad online, izgubeniqt grad 2022 online
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.