nu6i-Bg-Net.com - Нови Филми и Сериали Онлайн ! NEW Movies,Series
МИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ временно не работи функцията, която ви дава възможност ВИЕ да споделяте видеоклипове при нас от You Tube! Веднага щом регулираме проблема ще ви уведомим.Благодарим ви за разбирането! споделяне на връзка

Сега и Завинаги Сезон 1 Еп.22 (Bg.audio Asla Vazgeçmem).nu6i

Featured

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Описание

      Сега и Завинаги 22 - Нови Филми и Сериали Онлайн !

 ВНИМАНИЕ:На първо натискане ИЗЧАКВАМЕ плеара да презареди страницата.След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!Плеара понякога отваря видеото бавно,НЕ ГО ПРЕКЪСВАЙТЕ,КАТО НАТИСКАТЕ МНОГОКРАТНО,така само го блокирвате и ще трябва да презаредите страницата!

Публикувайте коментар

Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.

Коментари

  • M. Todorova Banned Добавено Със заглавие "Никога няма да се откажа", с руски субтитри от 9-та серия във VBOX 7. Сериал от 2015 г. го чакаме, като Великденски подарък. Благодаря и моите уважения, все пак!
  • Admin (nu6i) Banned Добавено Никой не иска да гледате сериали при нас или само при нас.Искаме всички сайтове да саа честни с потребителите.За една година и... не можахме да го постигнем.Стана ни ясно,че потребителя не го бърка.След като не го бърка ние защо да изоставаме от другите сайтове.Как се пишат съобщения с дата за излъчване и ние знем!Тук 3,4 дни си пишем съобщения и Вие пак не можете да разберете за какво е спора!Както и да е.
  • Дияна Георгиева Banned Добавено качете всички епизоди и ще гледаме филма само във Във Вашия сайд , както останалите сайтове така и Вие се подигравате с потребителите, извинявам се за коментара .
  • Admin (nu6i) Banned Добавено M. Todorova тук не става въпрос за сърдене ни най-малко.На теб като на потребител може да ти изглежда така.Но въпроса съвсем не е в това.Ти искаш да си гледаш филма,който го качи първи там ще гледаш.И си права,аз съм на същото мнение,става въпрос,че сайта една година ежедневно качва ден по рано съощение и после епизода.Докато епизода излезе сайта вече има 10 000 гледания.Той качва епизода сега,но има вече 10 000 гледания,ние качваме епизода с него,но започваме от 0.Най-многото гледания са напред в търсачката.Когато това продължи много време,сайта заема трайна първа позиция.Сега,ако всеки казва истината като качва нещо,това никога нямаше да се случи има къде по сносни сайтове.Аз те разбирам,ти не си запозната по темата,но ние които знаем какво се случва сме възмотени
  • M. Todorova Banned Добавено Вашите преводи са по-автентични със субтитри, но изискват и повече време за обработка, а и не мога да прочета целия пасаж понякога. "Измамническият" сайт качва епизодите също със закъснение около час , но по-рано, с дублаж. Зрителят иска по-бързо да гледа новите епизоди, все пак става и късно. Когато бяхте качили по-предни епизоди, ги гледах от Вашия сайт. Няма място да се сърдите на когото и да е! С уважение и благодарности!
BGtop
RSS