BGtop

Сега и Завинаги Сезон 1 Еп.22 (Bg.audio Asla Vazgeçmem).nu6i

15,946 Прегледи
Published

      Сега и Завинаги 22 - Нови Филми и Сериали Онлайн !

 ВНИМАНИЕ:На първо натискане ИЗЧАКВАМЕ плеара да презареди страницата.След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!Плеара понякога отваря видеото бавно,НЕ ГО ПРЕКЪСВАЙТЕ,КАТО НАТИСКАТЕ МНОГОКРАТНО,така само го блокирвате и ще трябва да презаредите страницата!

Категория
СЕРИАЛИ ОНЛАЙН / Seriali online Турски сериали - Онлайн Сега и Завинаги - Asla Vazgeçmem
Етикети
сега, завинаги, сезон 1, епизод 22, бг.аудио, турски, сериал, сега и завинаги еп.22, Турция, филм, asla, vazgecmem, season 1, ep.22, turski, serial, sega, zavinagi, sezon 1, epizod 22, bg.audio, никога няма да се откажа S01E22, nu6i
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
 • M. Todorova Banned

  Със заглавие "Никога няма да се откажа", с руски субтитри от 9-та серия във VBOX 7. Сериал от 2015 г. го чакаме, като Великденски подарък. Благодаря и моите уважения, все пак!

 • Admin (nu6i) Banned

  Никой не иска да гледате сериали при нас или само при нас.Искаме всички сайтове да саа честни с потребителите.За една година и... не можахме да го постигнем.Стана ни ясно,че потребителя не го бърка.След като не го бърка ние защо да изоставаме от другите сайтове.Как се пишат съобщения с дата за излъчване и ние знем!Тук 3,4 дни си пишем съобщения и Вие пак не можете да разберете за какво е спора!Както и да е.

 • Дияна Георгиева Banned

  качете всички епизоди и ще гледаме филма само във Във Вашия сайд , както останалите сайтове така и Вие се подигравате с потребителите, извинявам се за коментара .

 • Admin (nu6i) Banned

  M. Todorova тук не става въпрос за сърдене ни най-малко.На теб като на потребител може да ти изглежда така.Но въпроса съвсем не е в това.Ти искаш да си гледаш филма,който го качи първи там ще гледаш.И си права,аз съм на същото мнение,става въпрос,че сайта една година ежедневно качва ден по рано съощение и после епизода.Докато епизода излезе сайта вече има 10 000 гледания.Той качва епизода сега,но има вече 10 000 гледания,ние качваме епизода с него,но започваме от 0.Най-многото гледания са напред в търсачката.Когато това продължи много време,сайта заема трайна първа позиция.Сега,ако всеки казва истината като качва нещо,това никога нямаше да се случи има къде по сносни сайтове.Аз те разбирам,ти не си запозната по темата,но ние които знаем какво се случва сме възмотени

 • M. Todorova Banned

  Вашите преводи са по-автентични със субтитри, но изискват и повече време за обработка, а и не мога да прочета целия пасаж понякога. "Измамническият" сайт качва епизодите също със закъснение около час , но по-рано, с дублаж. Зрителят иска по-бързо да гледа новите епизоди, все пак става и късно. Когато бяхте качили по-предни епизоди, ги гледах от Вашия сайт. Няма място да се сърдите на когото и да е! С уважение и благодарности!