BGtop

Не пускай ръката ми / Elimi Birakma (2018)

Турски сериал Elimi Bırakma (на англ. Don't Let Go of My Hand, на български език Не пускай ръката ми)

Турски сериал по TRT1 Не пускай ръката ми / Elimi Birakma Преведени епизоди (2018) Онлайн с Бг.субтитри  -  ТВ.сериал, Драма, Романтичен

Bg.subs (2018)    Статус сезон 1: всички епизоди        Season 1    Season 2

Не пускай ръката ми Сезон 1 бг.суб. всички епизоди, Не пускай ръката ми Сезон 2 бг.суб  прекъснат превод (налични: до еп.50 вкл.)

Сериал "Не пускай ръката ми" се излъчва Бг.аудио по Diema Family с едноименното заглавие  "Не пускай ръката ми"  ЕПИЗОДИ Бг.аудио  ТУК

Сериалът „Не пускай ръката ми!“ е семейна драма, която ще ни убеди, че семейството е фундаментът на обществото и че е нужно хората да полагат усилия да останат заедно, за да бъдат обединени от общото си минало и настояще.
Генералният директор на холдинга г-н Азми иска да сложи ръка на компанията и за целта е замислил коварен план.
Всичко започва от това, че Дженк заминава да учи в Америка, Мелис се запознава с Ефкан, а Арда има проблем с наркотиците. И така няма да остане никой, който би могъл да се интересува от компанията, а Азми ще ръководи всичко.
Планът на г-н Азми пропада в момена, когато Дженк решава, че е нужна промяна. Отначало Дженк ще повлияе на живота на сестрата и брата, а после (според исканото от г-жа Фериде) ще започне да се интересува от компанията и да се бори с враговете на семейството.
Животът на Дженк се променя, когато той се запознава с Азра след идването му от Америка.
Първоначално Дженк възнамерява да продаде компанията и да уреди живота си, но виждайки Азра как се грижи за брат си, той самият започва да се интересува от роднините си.
Азра като с вълшебна пръчица ще се докосне до живота на Дженк, а г-жа Фериде ще я закриля и ще я вземе в дома си, като ще обяви, че й оставя наследството.
Азра и Дженк ще спорят непрекъснато, въпреки че се харесват един друг и въпреки не могат да си го признаят.
Обидите и на двамата ще бъдат изтрити от общата им болка. И двамата са загубили бащите си.
Дженк първи ще си признае, че се обвинява за смъртта на баща си, което ще бъде и първата стъпка към промяната…

Подобни категории