BGtop

Със Затаен Дъх / Nefes Nefese (2018)

Турски сериал по Star.tv Със Затаен Дъх / Nefes Nefese Преведени епизоди (2018) Онлайн с бг.субтитри  -  ТВ.сериал, Драма, Романтичен

Bg.sub (2018)       Статус: всички епизоди

Сюжет / Резюме: Една сутрин, напускайки дома си в Берлин, Рюя Къран се отправя за Сирия, без да се страхува от смъртта. Същата тази сутрин, въпреки клетвата си, че никога няма да го направи, Юсуф Аладжан се завръща в родния си град Антакия. В същия ден е задържан конвой с контрабанда, опитал се да премине границата през имото на семейство Аладжан.
Селма Челик - офицер от отдела за борба с контрабандата, преследва един от най-големите контрабандисти, известен като Ястреб.
Вечерта на същия този ден пътищата на Рюя и Юсуф се пресичат на границата със Сирия. Целта на Рюя е да се срещне с Боран, а на Юсуф - да спаси отвлечения от Боран баща. Юсуф взема Рюя за заложник като в замяна иска освобождаването на своя баща. И Юсуф, и Рюя не знаят една много важна подробност - международният контрабандист Ястреб, всъщност е Аяз Къран - баща на Рюя и много популярен ресторантьор в Берлин.

Актьори: Шюкрю Йозйълдъз, Угур Ючел, Мелиса Шенолсун и други