BGtop

S10 - Откраднат живот - Сезон 10

 „Откраднат живот: Атитела“  юбилейен Сезон 10  Онлайн сериал - България в ефира на NOVA      Медицински, Драма

Откраднат Живот: Антитела

(2020 - есен)   Статус сезон 10: всички епизоди

Сезон 1     Сезон 2    Сезон 3    Сезон 4     Сезон 5     Сезон 6     Сезон 7     Сезон 8     Сезон 9     Сезон 10     Сезон 11

„Откраднат живот: Антитела“ е посветен на противодействието срещу видимите и невидими врагове на болница „Св. Анастасия“, на морала, на враговете, на истинската любов. 

В Откраднат живот Сезон 10 ще видим как пандемията ще промени лекарите и какво ще се случи с тези, чиито живот се преобърна, минути преди финала на девети сезон? Този и още много въпроси ще държат вниманието на зрителите, а една от големите изненади за тях е завръщането на провокативния и неуловим персонаж – Иво Фотев, в чиято роля отново се превъплъщава актьорът Васил Бинев. Влиятелният бизнесмен ще застане на пътя на доктор Тасев и колегите му, за да потърси реванш за загубите и да преобърне установените правила в болницата и личния живот на героите. 

Сезонът разказва отново за цената на дълго пазените тайни, поставя на изпитание любовта, приятелството и темата за ценностите в лекарската професия.