nu6i-Bg-Net.com - Нови Филми и Сериали Онлайн ! NEW Movies,Series
МИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА nu6i-bg-net.com ,МОЛЯ ИЗВИНЕТЕ НИ,ЧЕ ВЕЧЕ СЕДМИЦА,НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ НА ВРЕМЕ.ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ВИ ПОСТАВИМ НА ВТОРИ ПЛАН!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕМ ДО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ДА НЕ ИЗОСТАВАМЕ. НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРОПУСКИ,ВСИЧКИ ФИЛМИ И СЕРИАЛИ ЩЕ БЪДАТ НАНЕСЕНИ.БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО.

Дила - Dila hanim


Bg.audio(2012)    Статус: всички епизоди    Season 1  Season 2

Поради възникнал спор за земя, господин Ихсан Баразоглу е убит от Ръза Карадаглъ, в следствие на което Дила ханъм - съпруга на убития се заклева да убие убиеца му. По една случайност Дила се запознава с Ръза, който е непознат за нея. Тя се влюбва и привързва към Ръза бей. Ръза също изпитва голяма любов към Дила ханъм. Когато обаче научава, че Ръза бей е убиеца на съпруга й, Дила ханъм е изправена пред трудно решение.
Кое ще предпочете горделивата и силна Дила ханъм - любовта или обещанието, което е дала срещу горделивия и самоуверен Ръза Карадаглъ? Любовта, въпреки натиска на омразата и враждата, обичаите и традициите? Тази любов ще може ли да просъществува?

BGtop
RSS