BGtop

Сълзи от рая / Cennet'in Gözyaşları (2017)

Турски сериал по bTV, Voyo.bg Сълзи от рая / Cennet'in Gözyaşları всички епизоди (2017) Онлайн с бг.аудио. Сайта разполага със сериал Сълзи от рая преди БТВ, Войо със заглавие "Сълзите на Дженет" с бг.субтитри  

„Сълзи от рая“ (на турски: Cennet'in Gözyaşları, англ: Cennet, Tears of Cennet, буквален превод: Сълзите на Дженет)

Сълзи от рая: описание, персонажи, герои, трейлър, снимки, всичко за сериала.. 

Bg.audio (2017-2018)       Статус: всички епизоди

Епизоди Бг.суб Сълзите на Дженет  Season 1

Поредицата разказва за драматичната история на Дженет (Алмиля Ада), забулена в тайни. Момичето е изоставено от майка си още като бебе и израства в беден квартал, отгледано от баба си Мукадес (Гюлер Йоктен). През целия си живот е търпяла лишения, но смело си пробива път в живота въпреки отсъствието на майчина любов… Ще й предложи ли в замяна съдбата повече, отколкото е мечтала?

Тежкият живот не сломява Дженет, която въпреки трудното детство, успява да завърши архитектура с блестящ успех и да получи предложение за работа веднага след дипломирането си. Точно когато си мисли, че е подредила живота си, съдбата вади отдавна забравени тайни от миналото –майка й неочаквано се появява в живота й, точно когато Дженет пресича пътищата си с голямата любов - Селим (Берк Атан). Селим започва да си спомня, че Дженет е неговата приятелка от детството, която отдавна е забравил. Между двамата се поражда силно привличане, което се оказва голяма пречка за плановете, които се кроят за бъдещето му. Връзката им обаче ще се изправи пред изпитания, а Дженет ще бъде на кръстопът, след като и съквартирантката й Мелиса се влюбва в Селим.

Майката на Мелиса – Арзу (Есра Ронабар) ще изиграе основна роля в съдбата между двамата влюбени, усърдно ще се опитва да ги раздели и да запрати Дженет далеч.

 

Подобни категории