nu6i-Bg-Net.com - Нови Филми и Сериали Онлайн ! NEW Movies,Series
МИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА nu6i-bg-net.com ,МОЛЯ ИЗВИНЕТЕ НИ,ЧЕ ВЕЧЕ СЕДМИЦА,НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ НА ВРЕМЕ.ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ВИ ПОСТАВИМ НА ВТОРИ ПЛАН!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕМ ДО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ДА НЕ ИЗОСТАВАМЕ. НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРОПУСКИ,ВСИЧКИ ФИЛМИ И СЕРИАЛИ ЩЕ БЪДАТ НАНЕСЕНИ.БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО.

Гюлизар - Gülizar


Bg.subs(2018)     Статус: качва се

 

Гюлизар (Фарах Зейнеп Абдуллах) и ветеринарът Мурат (Берк Джанкат) се срещат по стечение на обстоятелствата в чифлик. Гюлизар е момиче на изкуството и не спира да пее. Гюлизар има заможно семейство, за чието съществуване не знае, а Мурат е сгоден от 16 години за доведената ѝ сестра. Любовта, пламваща между двамата, ще преобърне живота на целия чифлик.

  • Popular Гюлизар - 1.епизод Bg.subs - Gulizar.nu6i

    Гюлизар - 1.епизод Bg.subs - Gulizar.nu6i

    by Admin (nu6i) Добавено 1,628 Прегледи / 0 Likes

    Гюлизар епизод 1 бг.субс С участието на: Фарах Зейнеп Абдуллах и Берк Джанкат Епизоди от поредицата ТУК ВНИМАНИЕ:На първо натискане ИЗЧАКВАМЕ плеара да презареди страницата.След това натискаме да гледаме,изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и прод

    Featured
BGtop
RSS