BGtop

Черният списък - The Blacklist

Онлайн сериал The Blacklist Season 1 / Черният списък Сезон 1 (2013) гледай с бг.субтитри  -  Криминален, Драма, Екшън, Трилър, Мистерия

Bg.sub (2013)   Статус сезон 1: всички епизоди   Season 1   Season 2   Season 3   Season 4    

Season 5   Season 6   Season 7   Season 8   Season 9   Season 10 

Той е провокативен, атрактивен и със завидно криминално досие. Тя е млада, амбициозна и всичко в живота й изглежда планирано и подредено. Докато съдбата неочаквано ги среща... Най-търсеният престъпник в САЩ и федерален агент с първи работен ден във ФБР ще трябва да работят в екип. Заплетени казуси, мистериозни събития и невъзможни обрати очакват и героите в сериала, и зрителите.
Беглецът Реймънд „Ред" Редингтън (Джеймс Спейдър), номиниран за „Златен глобус" за тази си роля, ще се предаде на ФБР с неочаквано предложение - да им помогне в залавянето на едни от най-опасните престъпници в света. Условието обаче е едно - да действа в тандем с новобранеца Елизабет Кийн (Меган Бум).
Докато преследват лицата от „Черният списък", той въвлича Лиз в сенчеста афера, която обгръща нейното минало, настоящe и бъдеще.
Кои са имената и кой има интерес от разкриването на най-издирваните криминално проявени в САЩ? Има ли нещо, което свързва Ред и Лиз, освен видимото на пръв поглед? Не пропускайте разплитането на голямата конспирация и заплитането на нова, още по-сложна схема в „Черният списък"

ЛИПСВАТ СЕЗОН 1,2,3,4,5,6,7, ОСТАНАЛИТЕ СА НАЛИЧНИ

В момента няма клипове в тази категория.