BGtop

Черният списък - The Blacklist

Bg.audio (2013-2014)     Статус сезон 1: всички епизоди

   Season 1   Season 2    Season 3    Season 4    Season 5    Season 6   Season 7

Той е провокативен, атрактивен и със завидно криминално досие. Тя е млада, амбициозна и всичко в живота й изглежда планирано и подредено. Докато съдбата неочаквано ги среща... Най-търсеният престъпник в САЩ и федерален агент с първи работен ден във ФБР ще трябва да работят в екип. Заплетени казуси, мистериозни събития и невъзможни обрати очакват и героите в сериала, и зрителите.
Беглецът Реймънд „Ред" Редингтън (Джеймс Спейдър), номиниран за „Златен глобус" за тази си роля, ще се предаде на ФБР с неочаквано предложение - да им помогне в залавянето на едни от най-опасните престъпници в света. Условието обаче е едно - да действа в тандем с новобранеца Елизабет Кийн (Меган Бум).
Докато преследват лицата от „Черният списък", той въвлича Лиз в сенчеста афера, която обгръща нейното минало, настоящe и бъдеще.
Кои са имената и кой има интерес от разкриването на най-издирваните криминално проявени в САЩ? Има ли нещо, което свързва Ред и Лиз, освен видимото на пръв поглед? Не пропускайте разплитането на голямата конспирация и заплитането на нова, още по-сложна схема в „Черният списък"