nu6i-Bg-Net.com - Нови Филми и Сериали Онлайн ! NEW Movies,Series
МИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА nu6i-bg-net.com ,МОЛЯ ИЗВИНЕТЕ НИ,ЧЕ ВЕЧЕ СЕДМИЦА,НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ СЕРИАЛИ НА ВРЕМЕ.ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ВИ ПОСТАВИМ НА ВТОРИ ПЛАН!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕМ ДО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ДА НЕ ИЗОСТАВАМЕ. НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРОПУСКИ,ВСИЧКИ ФИЛМИ И СЕРИАЛИ ЩЕ БЪДАТ НАНЕСЕНИ.БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО.

Чудото на Хуана - Juana la virgen


Bg.audio     Статус: всички епизоди

Хуана Перес е умна, амбициозна и трудолюбива. Тя има големи планове за бъдещето – да следва журналистика в престижен университет в чужбина, за който е спечелила стипендия. Постигнала е тази своя мечта с много труд и усилия. Макар да е хубава и харесвана, тя не бърза да се обвърже.
Дълбоко в себе си Хуана се бои от любовта – видяла семейните проблеми на майка си, тя смята, че любовта носи не щастие, а мъка и страдание. Хуана разсъждава малко старомодно: тя е девица и иска да се запази чиста за своята истинска любов. Внезапно девойката започва да усеща странни физиологични изменения в организма си. Лекарят, към който се обръща за помощ, поставя шокираща диагноза – тя е бременна. Как е възможно това? Та тя е девица…
Отговорът е не по-малко невероятен: по време на гинекологичен преглед Хуана по погрешка е била подложена на изкуствено осеменяване. Лекарят, допуснал тази фатална грешка, се старае да прикрие всички следи. И докато околните смутено недоумяват, в утробата на Хуана расте детето, страстно желано от Маурисио де ла Вега.
Хуана ще трябва да понесе презрението и дори фанатизма на хората, които виждат в нея ново въплъщение на Дева Мария.
Когато Маурисио научава, че някаква непозната жена ще роди неговото дете, той започва отчаяно да я издирва. Най-сетне съдбата ги среща, за да преживеят низ от ужасни недоразумения.
В цяла Латинска Америка венецуелският сериал “Чудото на Хуана” успешно се състезава не само с успешната местна телевизионна продукция, но и с феноменално популярния колумбийски сериал “Грозната Бети”, като печели латино “Оскар” за най-добър сериал на годината.

 

BGtop
RSS