BGtop

Чудото на Хуана - Juana la virgen

Bg.audio     Статус: всички епизоди

Хуана Перес е умна, амбициозна и трудолюбива. Тя има големи планове за бъдещето – да следва журналистика в престижен университет в чужбина, за който е спечелила стипендия. Постигнала е тази своя мечта с много труд и усилия. Макар да е хубава и харесвана, тя не бърза да се обвърже.
Дълбоко в себе си Хуана се бои от любовта – видяла семейните проблеми на майка си, тя смята, че любовта носи не щастие, а мъка и страдание. Хуана разсъждава малко старомодно: тя е девица и иска да се запази чиста за своята истинска любов. Внезапно девойката започва да усеща странни физиологични изменения в организма си. Лекарят, към който се обръща за помощ, поставя шокираща диагноза – тя е бременна. Как е възможно това? Та тя е девица…
Отговорът е не по-малко невероятен: по време на гинекологичен преглед Хуана по погрешка е била подложена на изкуствено осеменяване. Лекарят, допуснал тази фатална грешка, се старае да прикрие всички следи. И докато околните смутено недоумяват, в утробата на Хуана расте детето, страстно желано от Маурисио де ла Вега.
Хуана ще трябва да понесе презрението и дори фанатизма на хората, които виждат в нея ново въплъщение на Дева Мария.
Когато Маурисио научава, че някаква непозната жена ще роди неговото дете, той започва отчаяно да я издирва. Най-сетне съдбата ги среща, за да преживеят низ от ужасни недоразумения.
В цяла Латинска Америка венецуелският сериал “Чудото на Хуана” успешно се състезава не само с успешната местна телевизионна продукция, но и с феноменално популярния колумбийски сериал “Грозната Бети”, като печели латино “Оскар” за най-добър сериал на годината.