BGtop

S08 - Откраднат Живот - Сезон 8

Премиера: „Откраднат живот: Кръвни връзки“ Сезон 8  Онлайн сериал - България в ефира на NOVA

Откраднат Живот: Кръвни връзки

(2019 - есен)   Статус сезон 8: всички епизоди

Сезон 1     Сезон 2    Сезон 3    Сезон 4     Сезон 5     Сезон 6     Сезон 7     Сезон 8     Сезон 9     Сезон 10     Сезон 11

Тази есен осми сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ ще се появи под заглавието „Кръвни връзки“. Сюжетът ще продължи с отношенията на лекарите в „Св. Анастасия“ и препратки към далечната 82-а, представяйки в различен контекст историята от началото на хитовата продукция. В предстоящия сезон феновете ще видят две от емблематичните лица на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев, които отново ще облекат лекарските престилки. Кръвта като изначална връзка между хората ще обвърже героите в различни ситуации – дълга към семейството, появата на неподозирани роднини и семейни решения, ще направляват живота на лекарите. Още в първи епизод зрителите ще видят Велислав Павлов, който отново ще се преобрази в доктор Ковачев, за да прекрачи прага на новата болница. От меден месец ще се завърнат професор Цонев и доктор Кръстева, а доцент Мазов ще се окаже в твърде различна от познатата атмосфера. С началото на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ ще се появят и нови герои, които ще се окажат свързани с лекарите и тяхното минало.  

Как ще бъде посрещнат доктор Ковачев? Кои са новите герои, които ще допълнят лекарския състав? – предстои да стане ясно по време на старта на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ по NOVA.