BGtop

Моята опасна жена / Tehlikeli Karım (2018)

Турски сериал Tehlikeli Karım (на англ. My Dangerous Wife, на български език Моята опасна жена) Онлайн сериал бг.аудио с премиера по Voyo (bTV). 

турски Минисериал Tehlikeli Karım 2018 (Моята опасна жена) е адаптация на японски сериал с едноименно заглавие Boku no Yabai 2016. Сериалът е адаптиран още веднъж през 2020, корейски вариант с едноименно заглавие Naui Wiheomhan Anae 2020.

Bg.audio (2018)     Статус: кава се            гледай безплатно

ДържаваТурция      Година: 2018     Жанр: Драма, Криминален, Комедия, Романтичен,ТВ сериал, Минисериал    Език: турски

Сюжет / Резюме  Алпер Бозтепе е  женен  за Дерин, красива и талантлива жена от богато семейство. Той зарязва работата си в рекламната компания  и открива собствен кафе-бар . Дори и външният вид говори, че Алпер е идеален мъж, но в действителност той самият се задъхва, намирайки се до съпругата си. И затова, под влияние на своята любовница и по съвместителство-съдружник в кафенето-Седа- решават да убият Дерин. И наистина остава съвсем малко време за да се реализира планът им. Един ден, обаче, прибирайки се у дома, Алпер разбира, че са похитили съпругата му и престъпникът иска огромен откуп.. Освен това, следствието сочи, че похитителят е самият Алпер.  Мъжът е изплашен и притиснат в ъгъла. Идвайки на себе си, той започва да мисли за сложната ситуация, в която е попаднал. Търси отговори на различни въпроси и разбира нещо, за което преди дори не си е помислял.

Актьори: Сечкин Йоздемир, Гонджа Вуслатери, Мустафа Юстюндаа, Биге Юнал, Ердем Акакче, Джерен Сойлу, Нилай Ердонмез и други.

Сценарист: Налан Мертер Саваш, Вилмер Йозчънар     Режисьор:  Чагри Байрак     Продуцент: Фарук Байхан     Продуцентска компания: MF Yapım      

епизоди (България) бг.аудио: 18 x 45 мин.     Сезон: 1       епизоди (Турция) бг.субтитри: 6 x 120 - 130 мин

Канал / Мрежа  Show TV /  VOYO (bTV)        Оригинално издание: март 25, 2018 - премиера  до  април 29, 2018 - финал

Моята опасна жена ТРЕЙЛЪР        тип: адаптация на японски сериал Boku no Yabai 2016

Rate  5,9 / 10    IMDb  https://www.imdb.com/title/tt8020738/

Wiki   https://tr.wikipedia.org/wiki/Tehlikeli_Karim_(dizi)

TMDb    https://www.themoviedb.org/tv/78794-tehlikeli-karim