BGtop

Вярна на себе си - Ezo Gelin

Вярна на себе си (Ezo Gelin) ТВ.Сериал епизоди Онлайн

Bg.audio(2006-2007)     Статус сезон 1: качва се    Season 1  Season 2

Езо - красива девойка, останала сирак и отгледана от своите роднини.Трудният й живот я превръща в отговорно и грижовно момиче. Когато Езо (Нургюл Йешилчай) среща Йомер (Еркан Север), любовта им се превръща в магия, която всеки мечтае за изживее.
Умна и трудолюбива, Езо се опитва да продължи образованието си след гимназията, но така и не успява. Остава да помага на семейството си и с времето се превръща в красива млада дама, ухажвана от всички младежи. Йомер, най-красивият сред тях, печели сърцето й и двамата се влюбват до полуда. Когато той заминава в казармата, й се врича във вечна любов и тя го чака с нетърпение, за да започнат своя съвместен живот.
На пътя на двамата страстно влюбени застава Билял, най-богатият мъж в селото, който с много усилия се опитва да спечели сърцето на девойката. Езо е отдадена изцяло на Йомер и по всякакъв начин го показва на упорития Билял, който застава на пътя им.
След като двамата влюбени се женят, въпреки всички трудности, те заживяват в дома на Йомер заедно с баща му, Динар, майка му Хаджер и брат му Али. Щастието им не трае дълго, защото са изправени пред финансови проблеми и Йомур решава да изхранва семейството си като става шофьор на камион.
Не след дълго, злощастна случка разделя двамата лудо влюбени и животът на Езо претърпява обрат. В мъката си тя искрено се надява да види отново възлюбения си и всеки ден надеждата става все по-голяма, но дали е напразна?