BGtop

Ударите на сърцето / Kalp Atışı (2017)

Ударите на сърцето / Kalp Atisi Преведени епизоди - турски сериал онлайн с бг.субтитри

Bg.sub (2017)   Статус: всички епизоди

ДържаваТурция      Година: 2017    Жанр: Драма, Романтичен, Медицински, Бг.суб    Език: турски

Сюжет / резюме:  Ако съдбите на двама души са написани заедно, значи пътищата им непременно ще се пресекат...”
Ейлюл е момиче, което има трудно детство и създава постоянни неприятности на семейството си. След последния скандал в училище, баща й решава да я изпрати при баба й, където да продължи образованието си. Там се запознава с Али Асаф - лекар и преподавател по биология в местен колеж. Това запознанство ще помогне на Ейлюл да преосмисли живота си и ще доведе до повратна точка в живота и на двамата.
Опирайки се на любовта на баба си, Ейлюл започва да гради един свой малък и сигурен свят, но със смъртта й той се срива и Ейлюл отново остава сама. През това време Али Асаф успява да опознае младото момиче и да разбере колко необикновена и умна е, затова е решен винаги да й помага. С времето започва да усеща, че чувствата му към нея се променят, но така и не й признава. 
Разпространените клюки в колежа по адрес на Ейлюл и Али Асаф стават причина пътищата им да се разделят, докато един ден, 11 години по-късно, отново се срещат като двама успели лекари.

актьори: Йойкю Карайел, Гьокхан Алкан, Еге Кьокенли, Али Бурак Джейлян, Хакан Герчек, Фатих Дьонмез, Баръш Айтач, Бурджу Тюрюнз и др. 

сценарист: Макбуле Косиф, Еда Тезджан, Гюлсев Карагьоз, Зафер Йозер Четинел, Мелис Везироолу Йълмаз   режисьор: Юсуф Пирхасан