BGtop

Ямата / Cukur (2017)

Ямата Сезон 1 епизоди Онлайн

Bg.sub (2017)       Статус сезон 1: всички епизоди       Season 1    Season 2    Season 3    Season 4

Ямата Бг.аудио епизоди   ТУК

ДържаваТурция      Година: 2017 - 2018    Жанр: Екшън, Драма, Романтичен,ТВ сериал      Език: турски

Сюжет / Резюме  В ръцете на семейство Кочовалъ е контролът върху Чукур, един от най-проблемните квартали в Истанбул. Най-важното правило при управлението на сем. Кочовалъ е никога да не допускат наркотици. Но съществуващият ред е нарушен с появата на нова група, която е хвърлила око на квартала и се готви да наруши тази забрана.

Точно когато си мислят, че сем. Кочовалъ са се предали, се завръща малкият син във фамилията, Ямач, който преди много години е оставил зад гърба си Чукур, за да създаде съвсем различен живот, и с това започва една нова ера.
Ямач преди години е оставил зад себе си Чукур и семейството си, и се е потопил в един свят, в който да не мисли за утрешния ден. Той вярва, че е намерил безкрайната любов, когато се среща с не по-малко непредвидима, наранена и опасна, но много красива млада жена на име Сена.
В живота на младата двойка, която се събира, за да са „щастливи до смъртта“, отново влизат Чукур и семейството на Ямач, а с това нищо вече няма да е такова, за каквото са мечтали.
Дали бъдещето на Ямач в Чукур и миналото на Сена ще им позволят да създадат един общ живот?  Превод на резюмето: Reni - BG

Актьори: Арас Булут Ийнемли, Перихан Саваш, Еркан Колчак Кьостендил, Ръза Коджаоглу, Дилан Чичек Дениз, Неджип Мемли, Кубилай Ака, Джиангир Джейхан, Беркай Атеш, Йонер Еркан, Джем Услу, Едже Яшар, Дамла Сьонмез, Баръш Ардуч, Уур Йълдаран и др.

Сценарист: Гьокан Хорзум, Дамла Серим       Режисьор: Синан Йозтюрк, Йозгюр Севимли       Продуцент: Керем Чатай, Пелин Дишташ       Продуцентска компания: Ay Yapım

епизоди: 33 x 130 -150 мин. (01 -33)     Сезон: 1        тип: по сценарий

Канал / Мрежа  Show TV      Оригинално издание: октомври 23, 2017 - премиера  до  юни 11, 2018 - финал   Място: Истанбул, Турция

Rate  7,4 / 10    IMDb  https://www.imdb.com/title/tt7431994/

Wiki   https://bg.wikipedia.org/wiki/qmata_serial

TMDb    https://www.themoviedb.org/tv/74823-ukur?language=bg-BG