BGtop

Вина Сезон 2 епизод 1 (2024) HD

41,690 Прегледи
Published

Вина Сезон 2 епизод 1 БНТ1 бг.аудио    Онлайн Български Сериал - 2024    Vina Sezon 2 epizod 1 BNT 

 Сезон 1   Сезон 2   Сезон 3    сериен филм / българско кино  Вина сезон 2 еп.1 бг.аудио / Vina sezon 2 ep.1 bg.audio

Актьори: Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Герасим Георгиев - Геро и др.

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com  

Категория
S02 - Вина - Сезон 2 Български сериали - Онлайн СЕРИАЛИ ОНЛАЙН / Seriali online
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
 • Admin (nu6i) Banned

  https://player.nu6i-bg-net.com/f/IRS3fKA8TP48

 • Admin (nu6i) Banned

  НОВИЯТ ЕПИЗОД - https://www.nu6i-bg-net.com/watch.php?vid=f11ae5cb3

  НОВО ЗАГЛАВИЕ НА СЕРИАЛА ПРИ НАС, епизодите ще бъдат качени с това заглавие АНИВ. И някои сериали ще се пускат така със заглавието изписано на обратно или изобщо, за това ориентиравайте се бързичко!

 • Admin (nu6i) Banned

  е как не тръгва? не можеш да си пуснеш плеарът! При всеки нов опит презареждай първо страницата. Изчакваш 4,5,6 секунди страницата да зреди хубаво. В центъра на клипа се вижда как едно жълтно се завърта в центъра и изпълва кръг. Не натискай изчакай кръга да се изпълни. След това. Натиска се не къде да е, а два пъти много бързо върху бледо белият бутон плей разположен някъде върху плеарът. Затваряш рекламите, които се отварят и натискаш по същият начин, тойчно върху синят бутон плей в центъра. Не зависимо от това дали ще ти отвори реклама видеоклип или не, видеото ще тръгне след това. С натискането синят бутон ислизат и изскачащи реклами, които затваряш. Колкото повече не изчаквате и колкото повече натискате по плеарът, толкова по зле. Блокиравате го. А клипа се отваря точно с две правилни чуквания.

 • Яни Banned

  Защо не тръгва

 • Todor Banned

  Super