BGtop

Redemption Day | Спасител (2021) | Онлайн Филми |

1,006 Прегледи
Published

Спасител (2021) Бг.субтитри      Онлайн Филм (bg.sub) - 2021      Спасител  трейлър, целия филм бг.суб.

Redemption Day 2021 - Bg.sub. film - Spasitel         

Спасител (филм, 2021), Мароко, САЩ      Екшън, Трилър / премиера: 08.01.2021      времетраене: 100 минути

Режисьор: Хичам Хаджи    Сценарист: Сам Чуя, Джордж Сондърс    Продуценти: Хичам Хаджи, Дейвид Зилберберг

Актьори: Гари Дърдан, Серинда Суан, Анди Гарсия, Ърни Хъдсън, Мартин Донован, Робърт Непър, Сами Насери, Джо Драго, Брадли Грег и др.

Сюжет/резюме: Морски пехотинец заминава на свръхопасна за живота и здравето мисия, като на карта е поставен живота на много заложници. Сега всички те имат отчаяна нужда от един спасител, който евентуално да ги измъкне от лапите на терористите. Не се знае нито към коя бунтовническа организация принадлежат убийците, нито пък в коя страна са отвлечени хората. Всичко това ще разберем по-късно днес, стига да изберем да гледаме филма. На мъжа определено няма да му бъде лесно, но не се знае дали ще действа напълно сам или все пак може да разчита и на помощ. Тюлените са свикнали да се оправят и сами, когато стане напечено. Имайки богат арсенал от оръжия и знаейки бойни техники, за тях обезвреждането на главорезите понякога е детска игра.

 

Категория
Американски филми - American movies Други филми - Other movies ФИЛМИ ОНЛАЙН / Filmi Online
Етикети
спасител, 2021, бг.субтитри, филми онлайн, американски филми, спасител (2021), бг.суб., онлайн филми, филми бг.суб., spasitel, bg.sub., film, redemption day (2021), bg.subs., redemption day, movie, online, nu6i
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.