BGtop

Не се тревожи, скъпа (2022) BG / Онлайн Филми

1,198 Прегледи
Published

Не се тревожи, скъпа (2022) Бг.субтитри      Онлайн Филм      трейлър Не се тревожи, скъпа целия филм бг. суб.

Ne se trevoji, skapa (2022) bg.sub. online         

Не се тревожи, скъпа (филм  2022) САЩ    Трилър, Фантастика, Драма, Мистерия    времетраене: 123 минути   

Сценарист: Кейти Силберман      Режисьор: Оливия Уайлд       Премиера: 23 септ. 2022

Актьори: Флорънс Пю, Хари Стайлс, Крис Пайн, Оливия Уайлд, Кики Лейн, Джема Чан, Ник Крол, Сидни Чандлър, Кейт Берлант, Асиф Али, Дъглас Смит, Тимъти Саймънс и други.

Сюжет/резюме: Алис и Джак имат късмета да живеят в идиличната общност на Виктори, експериментално утопично градче за мъжете работещи по строго секретния проект „Виктори“ и техните семейства. Докато съпрузите прекарват деня си в централата на „Виктори“, съпругите се наслаждават красотата и лукса, които са винаги на тяхно разположение. Животът там е съвършен и единственото, което се очаква от всички тях е дискретност и безрезервна отдаденост на каузата на „Виктори“. Но когато идеалният й живот започва да се пропуква, подсказвайки, че нещо доста по-зловещо се крие зад лъскавата фасада, Алис започва да се чуди какво правят там и защо.  Какво ще бъде готова да жертва тя, за да разбере какво стои зад този привиден рай?

Нови Филми и Сериали Онлайн | nu6i-Bg-Net.com        

Категория
Американски филми - American movies ФИЛМИ ОНЛАЙН / Filmi Online
Етикети
не се тревожи скъпа бг.субтитри, не се тревожи скъпа онлайн, не се тревожи скъпа бг.субс., не се тревожи скъпа американски филм, не се тревожи скъпа известен филм бг суб., не се тревожи скъпа премиера българия, не се тревожи скъпа трейлър, не се тревожи скъпа (2022) бг.суб, ne se trevoji skapa bg.sub, ne se trevoji skapa film, ne se trevoji skapa 2022, ne se trevoji skapa bg.subs., ne se trevoji skapa online
Влезте или се Регистрирайте за да добавяте коментари.
Публикувайте първия коментар за този клип.