BGtop

Мръсни пари и любов / Kara Para Aşk (2014)

Турски сериал Kara Para Aşk (на англ. Black Money Love, на български език Черни пари и любов известен още със заглавие Мръсни пари и Любов) Онлайн сериал бг.аудио с премиера по TDC (Timeless drama channel)

Турски сериал Черни пари и Любов Сезон 1 / Kara Para Ask Season 1 епизоди Онлайн

Bg.audio (2014)     статус сезон 1: всички епизоди          Season 1    Season 2

ДържаваТурция      Година: 2014     Жанр: Драма, Криминален, Романтичен,ТВ сериал    Език: турски

Сюжет / Резюме  Когато полицаят Юмер, намира годеницата си мъртва в автомобилна катастрофа, научава, че може тя да е била жертва на престъпление, той започва да гори от желание да научи истината. Сключва споразумение с държавата. Ще намери изгубените диаманти и в замяна на това ще научи кой е убиецът. Елиф, която е загубила баща си в същата катастрофа, ще научи, че идеалният й баща всъщност е бил пропаднал мафиот, който се е занимавал с изпиране на мръсни пари. Сега тя е принудена да изкарва прехраната на семейството си и едновременно с това да изплаща дълг от 200 млн. долара за диамантите. И на всичко туй отгоре сестра й е в ръцете на лошите мъже. Таййар, от когото са били откраднати диамантите, е решен да си ги върне обратно, дори и със цената на проливане на кръв. Не само Таййар знае за съществуването на диамантите. Всички тръгват по следите на ослепителния блясък, който заслепява очите. В тази история някои ще станат роби на този блясък. Други ще станат роби на любовта си, трети на тайните си. Някои пък ще станат жертви на истината. Ще има и такива, които ще робуват на амбициите си.

Актьори: Енгин Акюрек, Туба Бююкюстюн, Небахат Чехре, Еркан Джан, Хазал Тюресан, Бурак Тамдоган, Тувана Тюркай, Сайгън Сойсал, Бестемсу Йоздемир, Ишил Юджесой, Емре Къзълърмак, Серкан Куру, Гюлер Йоктен, Йойкю Карайел, Бедиа Енер, Илкин Тюфекчъ, Али Йоренч, Айтач Арман, Селин Ортачлъ, Керимхан Думан  и др.

Сценарист: Ейлем Джанполат, Сема Ергенекон      Режисьор:  Ахмет Катъксъз      Продуцент: Керем Чатай      Продуцентска компания: Ay Yapım

епизоди (България) бг.аудио: 164 x 40, 45 мин.     Сезони: 2      епизоди (Турция) бг.субтитри: 54 x 120 - 130 мин

Канал / Мрежа  ATV /  TDC    Оригинално издание: март 12, 2014 - премиера  до  юли 15, 2015 - финал     Място: Истанбул -Турция и Рим - Италия

Черни пари и любов ТРЕЙЛЪР / Kara Para Aşk fragmani     тип: по сценарий

Rate  7,3 / 10    IMDb  https://www.imdb.com/title/tt3565486/

Wiki   https://bg.wikipedia.org/wiki/Cherni_pari_i_lubov

TMDb    https://www.themoviedb.org/tv/60929-kara-para-a-k